Book review: Tamime and Robinson’s Yoghurt – Science and Technology, Third Edition, A.Y. Tamime and R.K. Robinson (Eds.), Woodhead Publishing Limited and CRC Press LLC, Cambridge, UK and Boca Raton, FL, 2007, xvi + 791 pp., ISBN 978-1-84569-213-1 (WP), ISBN 978-1-4200-4453-9 (CRC)

Varga László (2010) Book review: Tamime and Robinson’s Yoghurt – Science and Technology, Third Edition, A.Y. Tamime and R.K. Robinson (Eds.), Woodhead Publishing Limited and CRC Press LLC, Cambridge, UK and Boca Raton, FL, 2007, xvi + 791 pp., ISBN 978-1-84569-213-1 (WP), ISBN 978-1-4200-4453-9 (CRC). ACTA ALIMENTARIA, 39 (3). p. 378. ISSN 0139-3006

[img]
Előnézet
Szöveg
aalim2E392E20102E32E14_u.pdf

Download (298Kb) | Előnézet
Hivatalos webcím (URL): http://www.akademiai.com/doi/pdf/10.1556/AAlim.39....

Tudományterület / tudományág

agrártudományok > élelmiszertudományok

Kar

Nem releváns

Intézmény

Nyugat-Magyarországi Egyetem

Mű tipusa: Cikk
További információ: FELTÖLTŐ: Tompáné Székely Zsófia - tzsofi@emk.nyme.hu
SWORD Depositor: Sword Teszt
Felhasználó: Tompa Zsófia
A mű MTMT azonosítója: MTMT:3104107
Dátum: 2016. Aug. 29. 18:36
Utolsó módosítás: 2016. Aug. 29. 18:36
URI: http://publicatio.nyme.hu/id/eprint/1035

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet