Correlation between fat and cholesterol contents of commercially available dairy products

Dulicsek R és Kovács Á és Szigeti Jenő Ferenc és Herpai Z és Varga László (2004) Correlation between fat and cholesterol contents of commercially available dairy products. In: Agrártermelés - harmóniában a természettel : XXX. Óvári Tudományos Napok : Mosonmagyaróvár, 2004. október 7., 2004.10.07, Mosonmagyaróvár.

[img]
Előnézet
Szöveg
1178069.pdf

Download (288Kb) | Előnézet

Tudományterület / tudományág

agrártudományok > élelmiszertudományok

Kar

Nem releváns

Intézmény

Nyugat-Magyarországi Egyetem

Mű tipusa: Konferencia vagy workshop anyag (NEM RÉSZLETEZETT)
További információ: FELTÖLTŐ: Tompáné Székely Zsófia - tzsofi@emk.nyme.hu MTMT: 1178069 In.: Kovácsné Gaál Katalin (szerk.): Agrártermelés - harmóniában a természettel : XXX. Óvári Tudományos Napok : Mosonmagyaróvár, 2004. október 7.. Mosonmagyaróvár: Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, 2004. Konferencia helye, ideje: Mosonmagyaróvár, Magyarország, 2004.10.07.
SWORD Depositor: Sword Teszt
Felhasználó: Tompa Zsófia
A mű MTMT azonosítója: MTMT:1178069
Dátum: 2016. Szep. 26. 16:02
Utolsó módosítás: 2016. Szep. 26. 16:02
URI: http://publicatio.nyme.hu/id/eprint/1081

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet