Shelf-life extension of processed cheese spreads by using an emulsifying salt consisting of long-chain polyphosphates

Varga László és Orbán Sz (2004) Shelf-life extension of processed cheese spreads by using an emulsifying salt consisting of long-chain polyphosphates. In: International Conference II. Sustain Life Secure Survival Socially and Environmentally Responsible Agribusiness. CUA, Prague. Czech University of Agriculture in Prague, Prague, pp. 1-5. ISBN 80-213-1197-5

[img]
Előnézet
Szöveg
1178073.pdf

Download (270Kb) | Előnézet

Tudományterület / tudományág

agrártudományok > élelmiszertudományok

Kar

Nem releváns

Intézmény

Nyugat-Magyarországi Egyetem

Mű tipusa: Könyv része
További információ: FELTÖLTŐ: Tompáné Székely Zsófia - tzsofi@emk.nyme.hu Compact Disc
SWORD Depositor: Sword Teszt
Felhasználó: Tompa Zsófia
A mű MTMT azonosítója: MTMT:1178073
Dátum: 2016. Szep. 26. 15:56
Utolsó módosítás: 2016. Szep. 26. 15:56
URI: http://publicatio.nyme.hu/id/eprint/1083

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet