Kecsketej minőségi jellemzőinek alakulása a laktáció során, a fejéstől a hűtve tárolásig

Varga László és Szilvási Z és Császár G (2006) Kecsketej minőségi jellemzőinek alakulása a laktáció során, a fejéstől a hűtve tárolásig. In: "Élelmiszer alapanyag-előállítás - quo vadis?" 31. Óvári tudományos nap, 2006.10.05, Mosonmagyaróvár.

[img]
Előnézet
Szöveg
1177291.pdf

Download (287Kb) | Előnézet

Tudományterület / tudományág

agrártudományok > élelmiszertudományok

Kar

Nem releváns

Intézmény

Nyugat-Magyarországi Egyetem

Mű tipusa: Konferencia vagy workshop anyag (NEM RÉSZLETEZETT)
További információ: FELTÖLTŐ: Tompáné Székely Zsófia - tzsofi@emk.nyme.hu MTMT: 1177291 In.: "Élelmiszer alapanyag-előállítás - quo vadis?" 31. Óvári tudományos nap. Mosonmagyaróvár: Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, 2006. Konferencia helye, ideje: Mosonmagyaróvár, Magyarország, 2006.10.05.
SWORD Depositor: Sword Teszt
Felhasználó: Tompa Zsófia
A mű MTMT azonosítója: MTMT:1177291
Dátum: 2016. Szep. 26. 17:00
Utolsó módosítás: 2016. Szep. 26. 17:00
URI: http://publicatio.nyme.hu/id/eprint/1094

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet