Élelmiszerekben előforduló anaerob spórások kíméletes hőkezelése

Szigeti, Jenő Ferenc és Varga, László és Ásványi, Balázs és Sipos-Kozma , Zs (2008) Élelmiszerekben előforduló anaerob spórások kíméletes hőkezelése. In: "Élelmiszer-gazdaságunk kérdőjelei napjainkban". Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaságtudományi Kar, Mosonmagyaróvár, pp. 1-6. ISBN 978 963 9883 05 5

[thumbnail of 1177247.pdf]
Előnézet
Szöveg
1177247.pdf

Download (416kB) | Előnézet

Tudományterület / tudományág

agrártudományok > élelmiszertudományok

Kar

Nem releváns

Intézmény

Nyugat-Magyarországi Egyetem

Mű tipusa: Könyv része
További információ: FELTÖLTŐ: Tompáné Székely Zsófia - tzsofi@emk.nyme.hu
SWORD Depositor: Teszt Sword
Felhasználó: Zsófia Tompa
A mű MTMT azonosítója: MTMT:1177247
Dátum: 26 Szep 2016 17:05
Utolsó módosítás: 26 Szep 2016 17:05
URI: http://publicatio.uni-sopron.hu/id/eprint/1097

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben