Savó alapú funkcionális tejtermékek kifejlesztése

Kátay G és Ágoston P és Varga László (2014) Savó alapú funkcionális tejtermékek kifejlesztése. In: XXXV. Óvári Tudományos Nap. Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Mosonmagyaróvár, pp. 238-242. ISBN 978-963-334-194-0

[img]
Előnézet
Szöveg
2861754.pdf

Download (297Kb) | Előnézet

Tudományterület / tudományág

agrártudományok > élelmiszertudományok

Kar

Nem releváns

Intézmény

Nyugat-Magyarországi Egyetem

Mű tipusa: Könyv része
További információ: FELTÖLTŐ: Tompáné Székely Zsófia - tzsofi@emk.nyme.hu Abstract: p. 46.
SWORD Depositor: Sword Teszt
Felhasználó: Tompa Zsófia
A mű MTMT azonosítója: MTMT:2861754
Dátum: 2016. Szep. 26. 17:16
Utolsó módosítás: 2016. Szep. 26. 17:16
URI: http://publicatio.nyme.hu/id/eprint/1101

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet