Book review: Functional Dairy Products, Volume 2, M. Saarela (Ed.), Woodhead Publishing Limited and CRC Press LLC, Cambridge, UK and Boca Raton, FL, 2007, xviii + 539 pp., ISBN 978-1-84569-153-0 (WP), ISBN 978-1-4200-4398-3 (CRC).

Varga László (2008) Book review: Functional Dairy Products, Volume 2, M. Saarela (Ed.), Woodhead Publishing Limited and CRC Press LLC, Cambridge, UK and Boca Raton, FL, 2007, xviii + 539 pp., ISBN 978-1-84569-153-0 (WP), ISBN 978-1-4200-4398-3 (CRC). ACTA ALIMENTARIA, 37 (2). p. 302. ISSN 0139-3006

[img]
Előnézet
Szöveg
1178232.pdf

Download (137Kb) | Előnézet

Tudományterület / tudományág

agrártudományok > élelmiszertudományok

Kar

Nem releváns

Intézmény

Nyugat-Magyarországi Egyetem

Mű tipusa: Cikk
További információ: FELTÖLTŐ: Tompáné Székely Zsófia - tzsofi@emk.nyme.hu
SWORD Depositor: Sword Teszt
Felhasználó: Tompa Zsófia
A mű MTMT azonosítója: MTMT:1178232
Dátum: 2016. Szep. 27. 09:11
Utolsó módosítás: 2016. Szep. 27. 09:11
URI: http://publicatio.nyme.hu/id/eprint/1102

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet