Hazai előállítású füstölt, vákuumcsomagolt halkészítmények mikrobiológiai vizsgálata

Ásványi Balázs és Tóth Á és Szigeti Jenő Ferenc és Varga László (2008) Hazai előállítású füstölt, vákuumcsomagolt halkészítmények mikrobiológiai vizsgálata. In: "Élelmiszer-gazdaságunk kérdőjelei napjainkban". Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaságtudományi Kar, Mosonmagyaróvár, pp. 1-4. ISBN 978 963 9883 05 5

[img]
Előnézet
Szöveg
1177270.pdf

Download (275Kb) | Előnézet

Tudományterület / tudományág

agrártudományok > élelmiszertudományok

Kar

Nem releváns

Intézmény

Nyugat-Magyarországi Egyetem

Mű tipusa: Könyv része
További információ: FELTÖLTŐ: Tompáné Székely Zsófia - tzsofi@emk.nyme.hu
SWORD Depositor: Sword Teszt
Felhasználó: Tompa Zsófia
A mű MTMT azonosítója: MTMT:1177270
Dátum: 2016. Szep. 28. 07:37
Utolsó módosítás: 2016. Szep. 28. 07:37
URI: http://publicatio.nyme.hu/id/eprint/1105

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet