Hasznos mikroorganizmusok az élelmiszerekben (Beneficial microorganisms in foods)

Varga László (2013) Hasznos mikroorganizmusok az élelmiszerekben (Beneficial microorganisms in foods). In: II. ATK Tudományos Nap. MTA Agrártudományi Kutatóközpont, Martonvásár, pp. 54-55. ISBN 978-963-8351-41-8

[img]
Előnézet
Szöveg
2_atk_nap.pdf

Download (49Mb) | Előnézet

Tudományterület / tudományág

agrártudományok > élelmiszertudományok

Kar

Nem releváns

Intézmény

Nyugat-Magyarországi Egyetem

Mű tipusa: Könyv része
További információ: FELTÖLTŐ: Tompáné Székely Zsófia - tzsofi@emk.nyme.hu
SWORD Depositor: Sword Teszt
Felhasználó: Tóth Mónika
A mű MTMT azonosítója: MTMT:2552518
Dátum: 2015. Már. 28. 07:24
Utolsó módosítás: 2015. Ápr. 01. 09:18
URI: http://publicatio.nyme.hu/id/eprint/203

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet