Microbiological quality of commercial dairy products

Varga László (2007) Microbiological quality of commercial dairy products. In: Communicating Current Research and Educational Topics and Trends in Applied Microbiology. Formatex Microbiology Series, Vol. 1 (No. 1). Formatex Research Center, Badajoz, pp. 487-494. ISBN 978-84-611-9422-3

[img]
Előnézet
Szöveg
1176392.pdf

Download (582Kb) | Előnézet

Tudományterület / tudományág

agrártudományok > élelmiszertudományok

Kar

Nem releváns

Intézmény

Nyugat-Magyarországi Egyetem

Mű tipusa: Könyv része
További információ: FELTÖLTŐ: Tompáné Székely Zsófia - tzsofi@emk.nyme.hu
SWORD Depositor: Sword Teszt
Felhasználó: Tompa Zsófia
A mű MTMT azonosítója: MTMT:1176392
Dátum: 2016. Aug. 17. 20:46
Utolsó módosítás: 2016. Aug. 17. 20:46
URI: http://publicatio.nyme.hu/id/eprint/951

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet