Characterization of Staphylococcus aureus strains isolated from bovine milk in Hungary

Peles Ferenc Árpád és Wagner M és Varga László és Hein I és Rieck P és Kardos Gábor és Béri Béla (2007) Characterization of Staphylococcus aureus strains isolated from bovine milk in Hungary. INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, 118 (2). pp. 186-193. ISSN 0168-1605

[img]
Előnézet
Szöveg
1_s2.0_S0168160507003571_main_u.pdf

Download (453Kb) | Előnézet

Tudományterület / tudományág

agrártudományok > élelmiszertudományok

Kar

Nem releváns

Intézmény

Nyugat-Magyarországi Egyetem

Mű tipusa: Cikk
További információ: FELTÖLTŐ: Tompáné Székely Zsófia - tzsofi@emk.nyme.hu
SWORD Depositor: Sword Teszt
Felhasználó: Tompa Zsófia
A mű MTMT azonosítója: MTMT:1296300
Dátum: 2016. Aug. 17. 20:45
Utolsó módosítás: 2016. Aug. 17. 20:45
URI: http://publicatio.nyme.hu/id/eprint/952

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet