Influence of chicory inulin on the survival of microbiota of a probiotic fermented milk during refrigerated storage

Varga László és Szigeti Jenő Ferenc és Gyenis B (2006) Influence of chicory inulin on the survival of microbiota of a probiotic fermented milk during refrigerated storage. ANNALS OF MICROBIOLOGY, 56 (2). pp. 139-141. ISSN 1590-4261

[img]
Előnézet
Szöveg
art253A10.1007252FBF03174995_u.pdf

Download (52Kb) | Előnézet

Tudományterület / tudományág

agrártudományok > élelmiszertudományok

Kar

Nem releváns

Intézmény

Nyugat-Magyarországi Egyetem

Mű tipusa: Cikk
További információ: FELTÖLTŐ: Tompáné Székely Zsófia - tzsofi@emk.nyme.hu
SWORD Depositor: Sword Teszt
Felhasználó: Tompa Zsófia
A mű MTMT azonosítója: MTMT:1176550
Dátum: 2016. Aug. 17. 20:44
Utolsó módosítás: 2016. Aug. 17. 20:44
URI: http://publicatio.nyme.hu/id/eprint/953

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet