Effect of acacia (Robinia pseudo-acacia L.) honey on the characteristic microflora of yogurt during refrigerated storage

Varga László (2006) Effect of acacia (Robinia pseudo-acacia L.) honey on the characteristic microflora of yogurt during refrigerated storage. INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, 108 (2). pp. 272-275. ISSN 0168-1605

[img]
Előnézet
Szöveg
1_s2.0_S0168160506000213_main_u.pdf

Download (94Kb) | Előnézet

Tudományterület / tudományág

agrártudományok > élelmiszertudományok

Kar

Nem releváns

Intézmény

Nyugat-Magyarországi Egyetem

Mű tipusa: Cikk
További információ: FELTÖLTŐ: Tompáné Székely Zsófia - tzsofi@emk.nyme.hu
SWORD Depositor: Sword Teszt
Felhasználó: Tompa Zsófia
A mű MTMT azonosítója: MTMT:1176551
Dátum: 2016. Aug. 17. 20:44
Utolsó módosítás: 2016. Aug. 17. 20:44
URI: http://publicatio.nyme.hu/id/eprint/954

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet