The effects of electrical and controlled atmosphere stunning methods on meat and liver quality of geese

Turcsán Zs és Szigeti Jenő Ferenc és Varga László és Farkas László és Birkás E és Turcsán Judit (2001) The effects of electrical and controlled atmosphere stunning methods on meat and liver quality of geese. POULTRY SCIENCE, 80 (11). pp. 1647-1651. ISSN 0032-5791

[img]
Előnézet
Szöveg
Poultry_Science_2001_Turcsn_1647_51_u.pdf

Download (82Kb) | Előnézet

Tudományterület / tudományág

agrártudományok > élelmiszertudományok

Kar

Nem releváns

Intézmény

Nyugat-Magyarországi Egyetem

Mű tipusa: Cikk
További információ: FELTÖLTŐ: Tompáné Székely Zsófia - tzsofi@emk.nyme.hu
SWORD Depositor: Sword Teszt
Felhasználó: Tompa Zsófia
A mű MTMT azonosítója: MTMT:1176569
Dátum: 2016. Aug. 17. 20:43
Utolsó módosítás: 2016. Aug. 17. 20:43
URI: http://publicatio.nyme.hu/id/eprint/956

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet