Manufacturing technology for a Spirulina-enriched mesophilic fermented milk

Varga László és Ásványi-Molnár Noémi és Szigeti Jenő Ferenc (2012) Manufacturing technology for a Spirulina-enriched mesophilic fermented milk. In: The Impact of Urbanization, Industrial and Agricultural Technologies on the Natural Environment : International Scientific Conference on Sustainable Development and Ecological Footprint. Nyugat-magyarországi Egyetem (NYME), Sopron, pp. 251-261. ISBN 978-963-19-7352-5

[img]
Előnézet
Szöveg
VargaEtAl_ManufacturingTechnologyFor_a_Spirulina_enriche_u.pdf

Download (319Kb) | Előnézet
Hivatalos webcím (URL): https://bismarck.nyme.hu/fileadmin/dokumentumok/pa...

Tudományterület / tudományág

agrártudományok > élelmiszertudományok

Kar

Nem releváns

Intézmény

Nyugat-Magyarországi Egyetem

Mű tipusa: Könyv része
További információ: FELTÖLTŐ: Tompáné Székely Zsófia - tzsofi@emk.nyme.hu
SWORD Depositor: Sword Teszt
Felhasználó: Tompa Zsófia
A mű MTMT azonosítója: MTMT:2197770
Dátum: 2016. Aug. 19. 19:25
Utolsó módosítás: 2016. Aug. 19. 19:25
URI: http://publicatio.nyme.hu/id/eprint/958

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet