Stimulation of probiotic lactobacilli and bifidobacteria in cultured dairy foods

Varga László és Süle Judit és Szigeti Jenő Ferenc (2012) Stimulation of probiotic lactobacilli and bifidobacteria in cultured dairy foods. In: The Impact of Urbanization, Industrial and Agricultural Technologies on the Natural Environment : International Scientific Conference on Sustainable Development and Ecological Footprint. Nyugat-magyarországi Egyetem (NYME), Sopron, VSSz. ISBN 978-963-19-7352-5

[img]
Előnézet
Szöveg
VargaEtAl_StimulationOfProbioticLactobacilliAndBifidobac.pdf

Download (869Kb) | Előnézet
Hivatalos webcím (URL): https://bismarck.nyme.hu/fileadmin/dokumentumok/pa...

Tudományterület / tudományág

agrártudományok > élelmiszertudományok

Kar

Nem releváns

Intézmény

Nyugat-Magyarországi Egyetem

Mű tipusa: Könyv része
További információ: FELTÖLTŐ: Tompáné Székely Zsófia - tzsofi@emk.nyme.hu
SWORD Depositor: Sword Teszt
Felhasználó: Tompa Zsófia
A mű MTMT azonosítója: MTMT:2197957
Dátum: 2016. Aug. 19. 19:24
Utolsó módosítás: 2016. Aug. 19. 19:24
URI: http://publicatio.nyme.hu/id/eprint/960

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet