Tejsavbaktériumok és bifidobaktériumok meghatározására alkalmazott módszerek összehasonlító vizsgálata

Hucker A és Kőrösi T és Bieber-Finta Á és Császár G és Süle Judit és Varga László (2013) Tejsavbaktériumok és bifidobaktériumok meghatározására alkalmazott módszerek összehasonlító vizsgálata. In: Hungalimentaria 2013 – Kockázatbecslés, Önellenőrzés, Élelmiszer-biztonság” c. tudományos konferencia, 2013.00.00, Budapest.

[img]
Előnézet
Szöveg
Hucker_Tejsavbakteriumok20es20Bifidobakteriumok20meghatarozasara20alkalmazott20modszerek_u.pdf

Download (1281Kb) | Előnézet
Hivatalos webcím (URL): http://hungalimentaria.hu/Portals/0/doksik/2013elo...

Tudományterület / tudományág

agrártudományok > élelmiszertudományok

Kar

Nem releváns

Intézmény

Nyugat-Magyarországi Egyetem

Mű tipusa: Konferencia vagy workshop anyag (NEM RÉSZLETEZETT)
További információ: FELTÖLTŐ: Tompáné Székely Zsófia - tzsofi@emk.nyme.hu Szabad mező 1: “Hungalimentaria 2013 – Kockázatbecslés, Önellenőrzés, Élelmiszer-biztonság” c. tudományos konferencia Szabad mező 2: Magyar Mezőgazdasági Múzeum, Budapest, 2013. április 16.-17. Type: Előadás MTMT: 3101938 In.: Hungalimentaria 2013 – Kockázatbecslés, Önellenőrzés, Élelmiszer-biztonság” c. tudományos konferencia. 2013. Konferencia helye, ideje: Budapest, Magyarország, 2013.
SWORD Depositor: Sword Teszt
Felhasználó: Tompa Zsófia
A mű MTMT azonosítója: MTMT:3101938
Dátum: 2016. Aug. 20. 09:24
Utolsó módosítás: 2016. Aug. 20. 09:24
URI: http://publicatio.nyme.hu/id/eprint/962

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet