A fogyasztóknak közvetlenül értékesített termelői nyers tehéntej egyes fizikai–kémiai és mikrobiológiai–higiéniai jellemzőinek vizsgálata (Determination of some physicochemical and microbiological–hygienic properties of directly sold raw bovine milk)

Jancsó, András és Császár , G és Varga, László (2014) A fogyasztóknak közvetlenül értékesített termelői nyers tehéntej egyes fizikai–kémiai és mikrobiológiai–higiéniai jellemzőinek vizsgálata (Determination of some physicochemical and microbiological–hygienic properties of directly sold raw bovine milk). TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT, 74 (1-2). pp. 19-33. ISSN 1219-3224

[thumbnail of 2845059.pdf]
Előnézet
Szöveg
2845059.pdf

Download (755kB) | Előnézet

Tudományterület / tudományág

agrártudományok > élelmiszertudományok

Kar

Nem releváns

Intézmény

Nyugat-Magyarországi Egyetem

Mű tipusa: Cikk
További információ: FELTÖLTŐ: Tompáné Székely Zsófia - tzsofi@emk.nyme.hu
SWORD Depositor: Teszt Sword
Felhasználó: Zsófia Tompa
A mű MTMT azonosítója: MTMT:2845059
Dátum: 26 Szep 2016 16:04
Utolsó módosítás: 26 Szep 2016 16:04
URI: http://publicatio.uni-sopron.hu/id/eprint/1080

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben