Manufacturing technology for a Spirulina-enriched mesophilic fermented milk

Varga, László és Ásványi-Molnár, Noémi és Szigeti, Jenő Ferenc (2012) Manufacturing technology for a Spirulina-enriched mesophilic fermented milk. In: The Impact of Urbanization, Industrial and Agricultural Technologies on the Natural Environment : International Scientific Conference on Sustainable Development and Ecological Footprint. Nyugat-magyarországi Egyetem (NYME), Sopron, pp. 1-6. ISBN 978-963-334-047-9

[thumbnail of VargaEtAl_ManufacturingTechnologyFor_a_Spirulina_enriche_u.pdf]
Előnézet
Szöveg
VargaEtAl_ManufacturingTechnologyFor_a_Spirulina_enriche_u.pdf

Download (327kB) | Előnézet

Tudományterület / tudományág

agrártudományok > élelmiszertudományok

Kar

Nem releváns

Intézmény

Nyugat-Magyarországi Egyetem

Mű tipusa: Könyv része
További információ: FELTÖLTŐ: Tompáné Székely Zsófia - tzsofi@emk.nyme.hu
SWORD Depositor: Teszt Sword
Felhasználó: Zsófia Tompa
A mű MTMT azonosítója: MTMT:2197963
Dátum: 19 Aug 2016 19:23
Utolsó módosítás: 18 Már 2019 15:25
URI: http://publicatio.uni-sopron.hu/id/eprint/961

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben